Çanakkale Geçilmez

18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma ve Çanakkale Zaferi töreni 18 Mart 2019 Pazartesi günü 14.00’te okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlkokul - Orta Okul Müdür Yardımcımız Pelin BOZKURT yaptı. Okulumuzda düzenlenen Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında orta okul öğrencileri arasından 1. Olan Elif Elçin TAŞDEMİR şiirini okuyarak ödülünü Müdür Yardımcımız Pelin BOZKURT’tan aldı. Lise öğrencilerimiz arasında yapılan Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında 2 öğrencimizin şiiri birinci oldu. Deren MECİTOĞLU ve İpek KUVVETLİ şiirlerini okuyarak ödüllerini Lise Müdürümüz Nevin YALIM’dan aldı. “Çanakkale’nin Çocuk Şehitleri” adlı şiirini Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alper YILMAZ seslendirdi. Şiire gönüllü olarak 12. Sınıf öğrencilerimiz drama gösterisiyle eşlik etti.