YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı okul açılış töreni 17 Eylül 2018 Pazartesi günü 09.00’da okul bahçesinde yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından okulumuz mezunu 19 Mayıs Tıp Fakültesi öğrencisi Ekin Begüm KUTSAL günün anlam ve önemi ile ilgili duygularını anlatan konuşmasını yaptı. Konuşmasında 56 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Ata Koleji’nden mezun olmanın ayrıcalıklarından, İngilizce eğitiminin çok iyi olmasının ileriki hayatlarına nasıl etki ettiğinden de bahseden mezunumuz bu okuldan mezun olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Ardından Ata Koleji ailesine yeni katılan 9. Sınıf öğrencimiz Enes Berke ATAŞ duygularını anlatan konuşmasını yaptı. 4. Sınıf öğrencilerimiz Deren AKIN ve Ekrem SALTAN “Atatürk Gülümsedi” şiirini okudu. İlkokul- Orta Okul Müdürümüz Sayın Hasan BÜYÜKÇERÇİ; yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, geleceğine sahip çıkan ve geçmişini unutmayan gençler yetiştirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Ardından Lise Müdürümüz Sayın Nevin YALIM; yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesi temennisiyle Ata Koleji ailesinin her bireyinin öncelikle Atatürkçü, özgürlükçü ve saygılı olduğunu söyleyerek başarılı bir yıl diledi. Ata Koleji Eğitim Kadrosuna yeni katılan öğretmenlerimizin tanıtımından sonra 2018-2019 eğilim öğretim yılı için hazırlanan okul kıyafetlerimiz öğrencilerimizin mankenliğiyle “KOMED Okul Kıyafetleri Defilesi” ile tanıtıldı. Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerinin söylediği “Yaşasın Okulumuz” şarkısı ile tören sona ererken öğretmen ve öğrencilerimiz büyük bir heyecanla 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dersine girdiler.