Unutmayacağız

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni 10.11.2019 Pazar günü okul bahçesinde yapıldı. Atatürk Büstüne Ata Koleji çelenginin sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’mız okunduktan sonra Bayrağımızın yarıya indirilmesiyle tören başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Berfu NARLI yaptı. Anasınıfı öğrencilerimiz “Atatürk” şiiri okudu. Orta okul öğrencileri arasında düzenlenen “Ata’ya Mektup “ yarışmasında 1. olan Cemil Deniz YOLCU mektubunu okudu. 11/E sınıfından Aysel Ceren TANER kendi yazdığı “10 Kasım“ şiirini okudu. 11/A sınıfından Sarp US duygularını belirten yazısını okudu. 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Ata’ya Sesleniş” gösterisi herkes tarafından beğeniyle izlendi. Müzik Öğretmenimiz Nezahat AKGÖL yönetiminde ilkokul, orta okul ve lise öğrencileri Atatürk’ün sevdiği şarkıları söyledi. Törenin sonunda Resim Öğretmenimiz Senem EMİNOĞLU yönetiminde 7/A sınıfı öğrencileriyle canlı resim performansıyla Atatürk portresi yapıldı.