LİSE MEZUNİYET TÖRENİMİZ

Ata Koleji ailesi 56. yıl mezunlarını verdi. Törene Ata Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rana Salih, 2. Başkanı Cem Tosyalı ve diğer yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra öğrenci ve veliler katıldı. Lise Müdürü Nevin Yalım, kısa konuşmasının ardından kürsüyü Ata Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Rana Salih’e bıraktı. Rana Salih yaptığı konuşmada eğitim neferi Ata Koleji’nin, öğrencileriyle gurur duyduğunu Ata Koleji eğitimin kalitesini ve ahlaki değerlerini ömür boyu taşıyacaklarına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından Lise 1.si Hasan İnci’ye, 2.si Hediye Çağla Gül’e, 3.sü Danyal Edip Teker'e Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Rana Salih, Lise Müdürü Nevin Yalım ve Ata Anadolu Lisesi 1.si Hasan İnci, 2017-2018 mezunları adına okul kütüğüne yıldız çaktı. Tören, öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından son buldu.