Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni 29.10.2018 Pazartesi günü 11.00 de okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından tüm okul öğrencileri Atatürk’ü canlandıran 11/E sınıfından Ahmet DAL’ın Cumhuriyeti ilan etmesiyle resmi geçit töreni yaptı. 10/A sınıfından Yusuf Kamil YOLCU günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Anasınıfı öğrencilerimiz “Cumhuriyet” şiirini okudu. Lise öğrencileri arasında düzenlenen “Cumhuriyet “ konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan 10/A sınıfından Azra KARA kompozisyonunu okudu. Orta okul öğrencileri arasında düzenlenen “Cumhuriyet” konulu şiir yarışmasında 1. olan 6/B sınıfından Emel ÖĞÜN şiirini okudu. 6 ve 10. Sınıflardan oluşan okul korosu marşlar söyledi. 3 ve 4. Sınıfların hazırladığı Cumhuriyet Marşı ve Gençliğe Hitabe ile final tablosu oluşturuldu. Finalde Atatürk’e seslenen Ata Koleji öğrencileri Atatürk ilke ve inkılaplarının daimi bekçileri olacağına söz vererek ant içtiler.