BİR AYRILIK ŞARKISI ÇAL BENİM İÇİN

Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu 15 Ocak 2019 Salı  günü Antakya Ata Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu 2. Başkanı Şef Doktor Cem TOSYALI yönetiminde  Antakya Kültür Merkezinde geleneksel konserlerinden birini daha başarıyla gerçekleştirdi. 2008'de kurulan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu'nun kurucusu da Doktor Cem TOSYALI.

Yılda iki konser hazırlayan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu her konserinde farklı bir temayla izleyicileriyle buluşuyor. Bu konserinde "AYRILIK" temasını işleyen topluluk,konserine " Bir Ayrılık Şarkısı Çal Benim İçin"  adını verdi.Coşkuyla izlenen konsere sunumuyla Ata Koleji Edebiyat Öğretmeni Şenda SOLMAZ; kemanlarda Doktor Razık AVATGİL, Mehmet ÇAMLI, İdris KABA;  kanunda Polat GÖÇEN; ud-buzukide Fatin BEREKETOĞLU; udlarda  Kemal TORUN;  klarnette Çağdaş ÇAKIR;  flütte Mete HÜNKAROĞLU;  neyde Müslüm KABA;  ritimlerde  Ayhan YILDIZBAŞ, Sadık YILDIZBAŞ, İbrahim KATREMİZGİL  saz ekibi olarak yer aldı; ayrıca Kolej ailesinden oluşan koroda Nezahat AKGÖL, Cumali ARIK, Lale ATASEVEN, Zerrin Seda AZAP, Ebru BEREKET İSTİF, Mehmet BEŞERİKLİ, Dilek BOZKURT, Derya ÇABALAK, Suat ÇETİNER, Eylem DAHER, Gülhan ERTÜRK, Şöhret GÜÇLÜ, Neslihan GÜNEY, Nihan GÜNGÖR, Süleyman KADER, Çiğler KALACI, Adile KAZMACI, Hikmet KOYUNCUOĞLU, Selma MANSUROĞLU, Nüvit MECİTOĞLU, Sitare MEDETOĞLU, Müjde MURATOĞLU, Günay MURSALOĞLU, Sedef MÜFTÜOĞLU, Berfu NARLI, Makbule NUMANOĞLU, Ayşegül ÖZAL, Kılıç ÖZAL, Alper ÖZKAYA, Ali SOLAK, Şenda SOLMAZ, Mahmut SÜRER, Orhan TOPAL, Kenan UÇMAN, Ferda YORULMAZ korist olarak görev aldı.

Konsere Ata Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Kudret ÖĞÜN teknik destek verirken drama gösterileriyle  Ata Koleji Tiyatro Kulübü üyelerinden 10/A sınıfı öğrencileri  İdil TÜTÜNCÜOĞLU, Yusuf Kamil YOLCU; 11/B sınıfı öğrencisi Serhat SAVAŞ renk kattı.

Repertuarıyla gönülleri fetheden konserde  izleyiciler de birçok şarkıya eşlik etti.Koronun sıra dışı çizgisi, konserdeki özen, şarkıların söylenişindeki başarı dikkat çekti. Özellikle düzenlemeleri Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ait olan şarkıların alışılmamış seslendirilme şekilleri büyük beğeni kazandı.

İzleyiciler tarafından büyük ilgiyle dinlenilen konser ayakta alkışlandı. Konserin sonunda Antakya Ata Koleji Vakfı Başkanı Avukat  Rana SALİH  Şef Cem TOSYALI'nın disiplinine, çalışma azmine çok güvendiklerini vurguladı.  Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ve koroda görev alan üyelere  teşekkür  etti.