BENİM MESLEĞİM BENİM GELECEĞİM MKÜ DE

Özel Antakya Ata Anadolu lisesi 10 ve 11.sınıf  öğrencileri, Lise Rehberlik Servisinin yürüttüğü “Benim Mesleğim Benim Geleceğim” projesi kapsamında meslek tanıtımı ve bilgilendirme amacı doğrultusunda, meslek sahiplerini çalışma ortamlarında ziyaret ederek pratik ve teorik bilgiler almaya devam etmektedirler.

Hedefleri tıp fakültesinde okumak  olan öğrencilerimiz Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne  giderek  Prof.Dr. Cahit ÖZER, Prof. Dr. Ayşe Yıldırım Yrd.Doc.Dr. Ender Ahmet DEMİR tarafından bölüm ve meslekle ilgili bilgilendirildi. Öğrencilerimiz ayrıca Mustafa Kemal Üniversitesi Laboratuvarlarını gezme fırsatı  buldular.

Rehberlik servisi tarafından hedefleri doğrultusunda meslek gruplarına ayrılan öğrenciler, bu mesleklerde uzmanlaşmış kişilerle görüşmelerine devam edecekler.