AÇILIŞ TÖRENİMİZ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı okul açılış töreni 9.09.2019 Pazartesi 9.00’da okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasından sonra günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı okulumuz mezunu Avukat Ömer ÇAKMAK yaptı. Bu konuşmanın ardından anasınıfı öğrencimiz Hande Bilge YILDIZ;
1. sınıf öğrencilerimiz Baran ASLAN, Berrak DEDEMOĞLU; 5. sınıf öğrencimiz Ceren OFLAZOĞLU; 9. Sınıf öğrencimiz Selin ŞEHOĞLU okuldaki ilk gün heyecanlarını paylaştılar. Anasınıfı öğrencilerimiz Meryem KANADLI, Yahya Kamal KARAFAKILI, Poyraz MURATOĞLU “Canım Okulum” şiirini okudu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili konuşmayı Tarih Öğretmenimiz Alaiddin AKILLI yaptı. İlkokul - Orta Okul Müdürümüz Sayın Eser DALYAN günün anlamıyla ilgili konuşmasını yaptı. Ardından Lise Müdürümüz Sayın Nevin YALIM yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını yaptı. Ata Koleji ailesine yeni katılan öğretmenlerimiz tanıtıldı. Her yıl düzenlenen “ Kendi Tişörtünü Kendin Tasarla” yarışmasında geçen yıl birinci olan 8. sınıf öğrencimiz Aslıgül YİĞİTBAŞI’nın tasarımından esinlenerek oluşturulan 2019-2020 okul tişörtleri ve okul kıyafetleri öğrencilerimizin mankenliğini yaptığı küçük bir defileyle tanıtıldı. Öğrencilerimiz Ata Koleji Marşı’nı söyledikten sonra yeni eğitim öğretim yılının ilk dersine girdiler.