23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ata Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku içinde kutlandı. Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen töreni ,4- B sınıfından İdil Bal ve 4-A sınıfından Demir Akın sundu.Okul Aile Birliğinin kurduğu “Nostaljik Şeker “ standı şölenimize renk kattı. Törenimiz,saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlkokul ve ortaokul müdür ve müdür yardımcısını temsilen ,günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4-B sınıfından Ekrem Saltan ;4-A sınıfından Beliz Duran yaptı. Anasınıfı öğrencilerimiz “23 Nisan” şiiri okudu. 6-B sınıfından Ali Deniz Ocak “Bir Resim Yap”şiirini okudu.1.sınıf öğrencilerimiz bayrak yürüyüşleriyle Ata’yı selamladı. 2. sınıf öğrencilerimiz “Harika Türkiye “, 3. sınıf öğrencilerimiz “Rengarenk” gösterilerilerini sergilediler. 5,6ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan hareket grubunun ardından törenimiz tüm öğrencilerimizden oluşan muhteşem final tablosuyla sona erdi.