19 MAYIS TÖRENİMİZDEN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreni 18.05.2018 Cuma günü okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hatay Büyük Şehir Belediye Bandosunun eşliğinde Resmî Geçit Töreni yapıldı. Geçit töreni coşkuyla izlendi ve herkese eski bayramları hatırlattı. Ardından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Tarih Öğretmenimiz Alaiddin AKILLI ve 11/A sınıfından Miray AYDIN yaptı. KOMED Store bünyesinde okul öğrencileriyle yapılan okul tişörtü tasarım yarışmasında 1. olan 9/B sınıfından Dila Nesil ERGÜNEŞ’e ödülü verildi. 9/B sınıfından Simay YAVUZ “O Geliyor” şiirini okudu. Yedi Kocalı Hürmüz oyununu sergileyen Lise Tiyatro Kulübü’nün dans grubu tiyatro danslarını sergilediler. Tören, beden eğitimi öğretmenlerinin lise öğrencileriyle hazırladıkları hareket grubunun gösterileri ve ardından müzik öğretmeninin hazırladığı marşların coşkuyla söylendiği final tablosuyla sona erdi. Coşkuyla izlenen törenin hemen ardından Görsel Sanatlar Öğretmeni Senem EMİNOĞLU’nun öğrencilerle hazırladığı resim sergisinin açılışı yapıldı.