12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü töreni 12.03.2019 Salı günü okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından okulumuzun Türkçe Öğretmeni Sayın Gökşan SUDİNOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. “İstiklal Marşı’nın Kabulü” adlı şiiri 7/B sınıfından Ece BUYRU ve 5/A sınıfından Eray BALCI okudu. “Bağımsızlığın Önemi” konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan Ata Orta Okulu 5/ A sınıfı öğrencisi Arel TAŞPOLATOĞLU kompozisyonunu okuyarak belgesini Ata Orta Okulu Müdür Yardımcısı Pelin BOZKURT’ tan aldı. Ata Anadolu Lisesinden 1. olan 10/B sınıfı öğrencisi Aysel Ceren TANER de kompozisyonunu okuyarak belgesini Ata Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ela TEMiZ ATTAR’dan aldı. Törenimiz 9/A-B sınıfı öğrencilerinin İngilizce Öğretmeni Süleyman KADER yönetiminde hazırladıkları İstiklal Marşı oratoryosuyla sona erdi.