Okul Aile Birliği

OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB)

Ata Koleji Okul Aile Birliği (OAB), okul ile aileler arasında etkileşimi güçlendirmek, okul ile ilgili konularda, sosyal ve kültürel etkinliklerde, okul ve ailelerin bir araya gelmelerini kolaylaştırmak amaçlarını taşımaktadır.

OAB tüm Ata Koleji velilerinden ve öğretmenlerinden oluşur. Yönetim Kurulu her eğitim-öğretim yılının ekim ayında Ata Koleji velileri tarafından bir yıllık dönem için seçilir. Bütün bir yıl boyunca OAB üyelerinin çalışmalarıyla, okul ve aileler arasındaki etkileşim etkili bir biçimde gerçekleşmektedir. Ayrıca ailelerin eğitim öğretim faaliyetlerine (proje çalışmaları, toplumsal hizmet çalışmaları, törenler, etkinlikler vb.) katılımları sağlanmaktadır.

OAB etkinlikleri gönüllülük esasına dayanır. Zaman, emek ve enerji sunabilecek veliler Ata Koleji’nin vazgeçilmez ortaklarıdır. Ailelerin okul yılı boyunca, herhangi bir zamanda, küçük veya büyük gönüllü yardımları bizim için memnuniyet vericidir. Gönüllü veliler sınıf içi etkinliklere katkıda bulunabilecekleri gibi, çeşitli organizasyonlarda da yardımcı olabilirler.

2017 - 2018 EĞİTİM  ÖĞRETİM YILI                         İLKOKUL-ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ
SN ADI SOYADI ÜNVANI
1 İPEK ŞEN  EŞ BAŞKAN
2 NEZAHAT DURAN EŞ BAŞKAN